Wow! Właśnie otrzymałem dwa ustniki Select Jazz Tenor i muszę powiedzieć, że D'Addario trafiło w dziesiątkę z tym modelem. Dostałem 7 (.105) i 8 (.110). Założyłem mocną stroik Rigotti Gold 2 1/2 na 8 i grało świetnie! Byłem zaskoczony, ponieważ zwykle muszę się trochę przyzwyczaić do ustnika. 8 po prostu wymiatało. Świetny, wszechstronny ustnik. Bardzo mocny po mocnym dmuchnięciu, ale nie przesadnie jasny, jak się obawiałem, widząc zdjęcia deflektora. Jakby siedzi pośrodku jasnego, ciemnego zakresu tonów i ma ładny, tłusty rdzeń tonu. Próbowałem 7 z innym mocnym stroikiem Rigotti 2 1/2, myśląc, że będzie za miękki (skończyły mi się trzciny 3.....) Mocny stroik 2 1/2 grał tak samo dobrze na .105, jak inny mocny stroik 2 1/2 na .110. To było tak, jakby to były idealne stroiki do tych ustników. Jestem trochę zszokowany tym, jak dobrze grają i jak wygodnie się z nimi czuję. Muszę zamieścić recenzję tych ustników. Czapki z głów dla Jeffa Coffina za zaangażowanie w to! Jeez.........Muszę iść pograć jeszcze trochę i popracować nad recenzją...........Wow.............